Джон Макенроу несъмнено е сред най-големите бунтари, стъпвали някога на корта,

...
Джон Макенроу несъмнено е сред най-големите бунтари, стъпвали някога на корта,
Коментари Харесай

Макенроу: Играчите днес се държат твърде добре на корта, трябват по-чести избухвания

Джон Макенроу безспорно е сред най-големите бунтари, стъпвали в миналото на корта, като едва ли има обожател на тениса, който да не е наясно с избухливия темперамент на Големия Мак. Сега американецът като че ли има заслужен правоприемник в лицето на Ник Кирьос, който също като него постоянно влиза в пререкания със съдиите, приемайки ги за своя максимален зложелател. И до момента в който мнозина насочат непрекъснато рецензии към австралиеца по отношение на държанието му на корта, то по всичко проличава, че носителят на 7 трофеи от Големия шлем желае да види повече лица като него в международния тенис хайлайф, съдейки по негово изявление от последните дни:

" Вероятно с вас гледаме разнообразни шампионати ", отвърна Макенроу на въпрос за какво в днешно време виждаме толкоз доста състезатели губят надзор върху страстите си. " Аз персонално не виждам безусловно никакви сходни случаи. Разбира се, първият състезател, който изниква в съзнанието ми, е Ник Кирьос, който постоянно избухва на корта. Всички останали тенисисти обаче се държат извънредно добре, прекомерно добре дори. Бих желал да видя повече характер, повече страсти, да бъдат изцяло въвлечени в мача.

Наскоро гледах по какъв начин шампионката на Уимбълдън не сподели безусловно никаква страст, когато завоюва трофея. Не мисля, че това е нещото, което желаеме да виждаме ", добави още някогашният №1 по отношение на реакцията на Елена Рибакина след триумфа ѝ на Откритото състезание на Англия.

Източник: FirstSportz

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР